Onze diensten voor administratiekantoren

Home Wat wij doen Onze diensten voor administratiekantoren

“Het voordeel van het administratiekantoor is een stukje werk uitbesteden aan een team van salarisspecialisten voor wie dit werk de core-business is. Zo kan het administratiekantoor zich ook richten op hún core-business.”

Werk uitbesteden aan salarisspecialisten

Naast het voeren van de salarisadministratie voor werkgevers (mét of zonder HRM-pakket), voeren wij deze diensten ook uit voor de werkgevers in het klantenbestand van een administratiekantoor. In dit geval is het administratiekantoor de opdrachtgever en de contactpersoon. Wij werken (volledig) achter de schermen.

Het voordeel van het administratiekantoor is een stukje werk uitbesteden aan een team van salarisspecialisten voor wie dit werk de core-business is. Zo kan het administratiekantoor zich ook richten op hún core-business: de financiële administratie van de klant en de advisering van de klant.

gesprek

Efficiënt werken

De communicatie en het advies lopen via het administratiekantoor, daardoor kunnen wij efficiënter werken en een lager tarief rekenen. Het administratiekantoor beschikt over het pakket met de HRM-functionaliteiten. Het zwaardere advies kan het administratiekantoor altijd aan ons voorleggen of aan ons uitbesteden.

Onze diensten

Van der Arend Administraties uit Naaldwijk is al vanaf de start van Het Salarisbureau in 2009 een tevreden relatie. Ondernemer Karin van der Arend koos voor pakket 1:

“Tussen de 12e en de 15e van de maand voer ik alle mutaties in en zorg ik ervoor dat de runaanvraag gedaan wordt voor alle werkgevers. De verwerking loopt snel en eigenlijk vlekkeloos. Soms blijkt er toch nog een aanpassing nodig na de verwerking van de run; daar wordt nooit moeilijk over gedaan en wordt dan alsnog verwerkt. Ook het sparren over ingewikkelde personeelskwesties is al een aantal keren heel fijn geweest en heeft mij verder geholpen in het advies naar de klant.”

Wilt u ook focus houden op uw eigen specialismen?

Of bel: 0174 – 628008

Slagkracht, precisie & doelgerichtheid in 3 pakketten

Het Salarisbureau wil duidelijk zijn over de tarieven. Voor de salarisadministratie van uw bedrijf hanteren we een vast tarief per medewerker. Het tarief is afhankelijk van het aantal werknemers en de betaalperiode. Zo weet u elke maand waar u aan toe bent en houdt u de kosten voor de loonadministratie in de hand. Eerlijk en transparant!

Wij werken met de drie volgende pakketten:

smallsgrey
Slagkracht > precicie > doelgericht