Onze werkwijze: De golfclub van Stefan

Home Wat wij doen Onze werkwijze: De golfclub van Stefan

“Alle contracten, ID-bewijzen en schriftelijke afspraken zijn per werknemer ingescand in het werknemersdossier. Veel praktischer dan de dikke ordner waarin ik dit tot en met vorig jaar stopte. En dan praat ik nog niet over de verschillende lijstjes en Excel-overzichten van het personeel met overuren. Die zijn verleden tijd!”

Goedendag! Mijn naam is Stefan en ik vertel u graag over mijn ervaringen met Het Salarisbureau…

Het begin van een prettige samenwerking

Toen ik in 2010 mijn eerste personeelslid aannam met mijn Golfschool, startte mijn samenwerking met Het Salarisbureau. Geïnteresseerd door de duidelijke tarifering op de website en het prettige gesprek dat daarop volgde, zorgde ervoor dat ik deze samenwerking aanging..

Eerlijk gezegd had ik in de eerste tijd nauwelijks omkijken naar de salarisadministratie voor één medewerker. Dat was allemaal niet zo spannend! Maar met het toenemen van het aantal personeelsleden, nam de hoeveelheid aandacht die ik moest besteden aan de personeels- en salarisadministratie onevenredig veel toe!

Ik maakte verschillende soorten contracten met personeel; ik wilde herinnerd worden als een contract voor bepaalde tijd afliep; zowel ik als mijn medewerkers hadden behoefte aan een up-to-date verlofdagenoverzicht, ik wilde soms een proforma-salarisberekening hebben voor een kandidaat-medewerker. Voor Het Salarisbureau is dit allemaal geen probleem en het abonnementstarief is wat zij mij berekenen en niet meer dan dat!

In 2016 werken we in totaal met 12 medewerkers. En sinds dit jaar draait de loonadministratie in een online omgeving waardoor ik elk moment van de dag alle salarisdocumenten kan raadplegen. Ook handig als de accountant op bezoek is, die kent het programma en vist er zelf alle benodigde gegevens uit!

Portrait of male golfer standing at fairway on golf course
golf-1208900

Zeer tevreden

Alle contracten, ID-bewijzen en schriftelijke afspraken zijn per werknemer ingescand in het werknemersdossier. Veel praktischer dan de dikke ordner waarin ik dit tot en met vorig jaar stopte. En dan praat ik nog niet over de verschillende lijstjes en Excel-overzichten van het personeel met overuren. Die zijn verleden tijd! Extra uren “declareren” de werknemers met een formulier in het programma. Vervolgens ontvang ik een mail met dit formulier en keur ik het goed, of af! Als ik ze goedkeur worden ze automatisch berekend in de eerstvolgende loonrun. En zo declareren werknemers ook hun extra reiskosten en hun onkosten als ze die hebben gemaakt. Ook hun verlof vragen ze aan via het loonprogramma, de meesten hebben de app op hun telefoon, maar er zijn er ook een paar die inloggen op de computer. Voor de werknemers is het erg handig dat het verlofsaldo elke maand onderin de salarisstrook staat vermeld.

Voor mij is het handig dat er niet zoveel vragen meer zijn over het verlofsaldo, het saldo is altijd automatisch actueel.

Ik kan Het Salarisbureau van harte aanbevelen! Ondanks dat zij net als ik gegroeid zijn afgelopen jaren, is er nog altijd veel persoonlijke aandacht en service. Want al loopt het loonproces behoorlijk automatisch, advies krijg je toch liever telefonisch.

Wilt u ook focus houden op uw eigen specialismen?

Of bel: 0174 – 628008

smallsgrey

Stefan koos voor pakket 2. En u?

Slagkracht > precicie > doelgericht