Pakket 3

“Speciaal voor de ondernemingen die de focus op zowel een ongecompliceerd loonproces, als ook op een efficiënt personeelsdossier leggen.”

Pakket 3

Voor de ondernemingen die de focus op zowel een ongecompliceerd loonproces, als ook op een efficiënt personeelsdossier leggen. Naast onze standaardtaken voor een complete salarisadministratie neemt u ook het HR-pakket af.

In het online portal kunnen we de verlofrechten registreren, declaraties van werknemers via de salarisstrook afhandelen en kunt u het verzuim en het functioneren registreren en rapporteren. Zelf reminders instellen voor uzelf of voor de afdelingsmanager. Bij aanvang van onze samenwerking lopen we alle mogelijkheden door, zodat we dit pakket helemaal instellen op uw organisatie.

Bereken hier uw prijs!

box3

Wilt u ook focus houden op uw eigen specialismen?

Of bel: 0174 – 628008

smallsgrey

Slagkracht, precisie & doelgerichtheid in 3 pakketten

Het Salarisbureau wil duidelijk zijn over de tarieven. Voor de salarisadministratie van uw bedrijf hanteren we een vast tarief per medewerker. Het tarief is afhankelijk van het aantal werknemers en de betaalperiode. Zo weet u elke maand waar u aan toe bent en houdt u de kosten voor de loonadministratie in de hand. Eerlijk en transparant!

Slagkracht > precicie > doelgericht