Wie wij zijn

Home Wie wij zijn

“Het Salarisbureau levert salarisadministratieve diensten voor mkb-bedrijven en middelgrote bedrijven door heel Nederland. Vanuit het Westland verzorgen we uw volledige salarisadministratie en desgewenst ook uw personeelsadministratie.”

Het Salarisbureau

Het Salarisbureau levert salarisadministratieve diensten voor mkb-bedrijven en middelgrote bedrijven door heel Nederland. Vanuit het Westland verzorgen we uw volledige salarisadministratie en desgewenst ook uw personeelsadministratie.

Wij specificeren de loonjournaalposten adequaat, waardoor managementinformatie, zoals kostprijzen, inzichtelijk wordt. Essentieel voor u als ondernemer!

Sinds de start in 2009 is Het Salarisbureau behoorlijk gegroeid. Elk jaar weten tientallen werkgevers uit heel Nederland ons te vinden. Zodoende hebben wij ervaring met vrijwel alle bedrijfsbranches.

Sinds oktober 2016 is Het Salarisbureau onderdeel van Salaris Compleet BV. Daarmee zijn wij één van de leidende specialisten in salarisverwerking in regio Westland en Den Haag geworden. Door het bundelen van onze kennis en krachten hopen wij u nog beter te kunnen ondersteunen. Klik hier om te weten wat het kost om uw salarisadministratie aan Het Salarisbureau uit te besteden. Of neem contact met ons op.

Wilt u ook focus houden op uw eigen specialismen?

Slagkracht, precisie & doelgerichtheid in 3 pakketten

Het Salarisbureau wil duidelijk zijn over de tarieven. Voor de salarisadministratie van uw bedrijf hanteren we een vast tarief per medewerker. Het tarief is afhankelijk van het aantal werknemers en de betaalperiode. Zo weet u elke maand waar u aan toe bent en houdt u de kosten voor de loonadministratie in de hand. Eerlijk en transparant!

Wij werken met de drie volgende pakketten:

Slagkracht > precicie > doelgericht