De boekhouding doen vanaf je telefoon

De boekhouding doen vanaf je telefoon

Naarmate het gebruik van mobiele telefoons is toegenomen, hebben de meeste softwareleveranciers ook mobiele apps ontwikkeld waarmee accounts altijd en overal kunnen worden weergegeven. Ondernemers die zelf hun boekhouding doen, komen meestal tijd te kort en willen altijd en overal toegang tot financiële gegevens.

Ondernemen op je mobiel

Naarmate ondernemers steeds mobieler worden, neemt de behoefte aan mobiele boekhoudprogramma toe. Zit je bijvoorbeeld in de trein op weg naar je klant, dan kan het doen van btw-aangifte heel effectief zijn. Als je na het maken van een reservering de trein naar je huis of kantoor neemt, kun je de financiële afspraak die je hebt gemaakt direct verwerken in je boekhouding.

Alles is veilig in de Cloud

Met de boekhoudapp heeft u altijd een veilige back-up van uw administratie. Alle gegevens worden opgeslagen in de Cloud. U raakt nooit meer belangrijke gegevens kwijt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dataverlies.

Bewaar je bonnetjes op een veilige vaste plek

Een ander voordeel van de boekhoud-app is dat je eenvoudig inkoopfacturen en bonnen kunt uploaden en opslaan door een foto te maken. Op die manier heb je niet veel papierwerk en ben je het ook niet kwijt.

Hoe kies je de beste boekhoudsoftware met mobiele app?

Wat is jouw wensenlijstje voor een boekhoudpakket? Welke andere functies heb je nodig om snel en efficiënt te werken? Gebruik je al software of andere apps? Vergelijk de beste software. Zo vinden we de juiste software voor jou.

Voordelen van boekhoud-apps

  • Altijd en overal inzicht in gegevensverwerking en boekhouding. Hiermee kunt u uw boekhouding beheren
  • Onderweg boekhouden, zodat u uw tijd effectief kunt besteden
  • Gegevensopslag in de Cloud: geen metingen op de harde schijf en optimale beveiliging Upload en voer uw factuur en ontvangstbewijs in
  • Weten welk boekhoudprogramma deze functie heeft? Dit is een compleet overzicht van boekhoudsoftware met mobiele apps.

Meer weten over alle soorten boekhoudpakketten? Ga naar https://www.vergelijk-boekhoudprogramma.nl