Dit is waarom je voor een refurbished zakelijke telefoon zou moeten gaan

Wanneer je voor jezelf, of voor jouw personeel een zakelijke telefoon aanschaft, moet deze van hoge kwaliteit zijn. Wat precies de beste zakelijke telefoon is, is natuurlijk lastig te zeggen. Dat is voor iedereen anders. Wat wel een slimme keuze is, is om voor een refurbished telefoon te kiezen voor zakelijk gebruik. Zeker wanneer MVO een belangrijke USP in jouw organisatie is. Benieuwd waarom je voor een zakelijke refurbished telefoon zou moeten kiezen? We leggen het je graag uit. 

Refurbished telefoons; een duurzame keuze

In Nederland zijn we steeds meer verantwoord aan het ondernemen en we zien dan ook dat MVO een steeds belangrijkere rol gaat spelen bij ondernemend Nederland. Maatschappelijk verantwoord ondernemen kun je ook doorvoeren met zakelijke telefoons. Waar normaal gesproken de nieuwste telefoons worden aangeschaft voor zakelijk gebruik, kun je als ondernemers ook kiezen voor een refurbished telefoon. Refurbished houdt in dat het toestel al eens door iemand anders is gebruikt. Deze worden vervolgens ingeleverd bij bedrijven en instanties die er een bepaald bedrag voor teruggeven. Dan wordt het toestel gecontroleerd, onderdelen worden vervangen waar nodig en daarna wordt de smartphone weer te koop aangeboden bij de consument.

iPhone; het meest populaire toestel voor zakelijk gebruik

De toestellen van Apple zijn wereldwijd zeer populair. Ook voor zakelijk gebruik. Dat komt door het zeer gebruiksvriendelijke besturingssysteem van Apple, namelijk IOS. iPhones bevatten Apps die speciaal bedoeld zijn voor de zakelijke markt. Kies daarom voor een refurbished iPhone. Het is goedkoper dan wanneer je een nieuwe iPhone aanschaft en je bent ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. 

De voordelen van refurbished

We hebben het er net al even over gehad. Wanneer je voor een refurbished smartphone kiest voor zakelijk gebruik, ben je duurzaam bezig. Het maken van een nieuwe smartphone kost namelijk 16 kg aan CO2. Doordat je het toestel een tweede leven geeft, hoeft er geen nieuwe smartphone geproduceerd te worden. Dit is stukken beter voor het milieu! Daarnaast kent refurbished nog een aantal andere voordelen. Zo is het een stuk goedkoper dan wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft. Bovendien is het toestel volledig gecontroleerd en worden onderdelen vervangen waar nodig. Hierdoor zijn refurbished telefoons bijna niet van nieuw te onderscheiden. Vaak krijg je ook nog 24 maanden garantie bij de aanschaf. Mocht er toch iets met het toestel aan de hand zijn, kun je een beroep doen op het garantietermijn.

Succes!

We hopen dat je nu een beter inzicht hebt in waarom je voor een refurbished zakelijke telefoon zou moeten kiezen en wensen jou veel succes bij het uitzoeken ervan!